25 juli 2015

Tips voor als je je verveelt in de auto


Haiii,
Wij zijn alweer bijna een week geleden weergekomen van vakantie. Het was echt heel leuk om met Lotte en haar ouders op vakantie te gaan. We moesten wel heel lang in de auto zitten voordat we er waren, soms verveel je je wel eens en dan heb je geen idee wat je kunt doen. Daarom geef ik jullie een paar tips wat je onderweg kan doen als je je verveelt.

Tip 1.
Neem een aantal tijdschriften mee of een boek zodat je die onderweg kunt lezen.

Tip 2.
Als je samen met een vriendin, zusje of nichtje op vakantie gaat kun je elkaars haren vlechten of er andere dingen mee doen.

Tip 3.
Neem een kladblok mee en een stift je kunt er verschillende dingen mee doen bijvoorbeeld:
1. Als je in de file komt te staan dan kun je op je kladblok dingen schrijven naar andere mensen die ook in de file staan. Wij hebben dit ook gedaan en dat was echt heel erg leuk. Doe dit niet als er geen file is zo kun je ongelukken krijgen.
2. Kijken naar kentekenplaten van auto's, vrachtwagens enz. Je kunt dan opschrijven welke landen je allemaal tegenkomt.

Tip 4.
Zet van te voren leuke liedjes op je mobiel of mp3 speler, ipod enz. Een liedje duurt ongeveer 3 minuten dus, dan na een leuk liedje ben je al weer 3 minuten kwijt van de tijd die je nog in de auto moet zitten. Dus als je dan 10 leuke liedjes hebt afgespeeld ben je ongeveer al 30 minuten kwijt en zo gaat de tijd dan heel snel. Of je kunt natuurlijk heel hard meezingen.

Tip 5.
Als je door een mooie omgeving rijd kun je leuke foto's/ video's maken.

Tip 6.
Leg je kussen bij je neer zo kun je als je een beetje moe bent of als je je verveelt even op je kussen liggen.

Tip 7.
Als je het leuk vindt om spelletjes te doen kun je spelletjes meenemen zoals, kaarten of het spel wie ben ik. Zorg er wel voor dat je het spel onderweg kan spelen.

Tip 8.
Als je je echt heel erg verveelt in de auto is het natuurlijk leuk om elkaar aan het lachen te maken, dan kom je op andere gedachten en dan gaat de tijd ook snel voorbij.

Tip 9.
Als je met een vriendin, nichtje, zusje enz. een opmaak challenge doen. Maak elkaar op. Je kunt dan je vriendin bijvoorbeeld opmaken met je ogen dicht of haar proberen heel mooi op te maken, of je kunt de 5 minute make- up challenge doen. Zorg er wel voor dat je reiniginsdoekjes bij je hebt. Ik denk niet dat je daarmee later de straat op wil, tenzij het mooi gelukt is.

Ik hoop dat ik jullie een beetje heb geholpen om van de verveling af te komen als je uren in de auto moet zitten. Ik wens jullie nog een hele fijne vakantie, en als je leuke dingen gaat doen wens ik jullie heel veel plezier!
x Anouk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten