7 juni 2015

Shoplog Beautygloss Party

(kwast staat niet op de foto)
Hee allemaal,
Vandaag staat er weer een artikel online van mij, omdat Lotte nog steeds heel erg druk bezig is met school. Alle leraren plannen de toetsen op het laatste moment in en allemaal in dezelfde week. Kennen jullie dat ook dat ze alles op het laatste moment nog doen voor de vakantie? Laat maar even een reactie achter in de comments als dit ook gebeurd bij jullie op school. Nu is het eindelijk de tijd dat ik de spullen laat zien die Lotte heeft gekocht bij de Beautygloss Party 2015. Het is een beetje laat, we hadden hier eigenlijk een video voor willen maken, en dat hebben we gedaan maar de beelden waren heel slecht van kwaliteit en toen dachten we dat we er ook wel even een artikel van zouden kunnen maken. Deze week laat ik de spullen van Lotte zien en volgende week als extra artikel laat ik mijn spullen zien die ik heb gekocht. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden ook al is het al best lang geleden dat we naar de Beautygloss Party zijn geweest.


Bij de Beautygloss Party was er een verdieping boven en daar was een winkeltje waar je voor 10 producten voor €10,00 kon kopen of 1 product voor €1,25 . We zijn allebei voor de 10 voor €10,00 gegaan, omdat dit heel erg goedkoop was. Dit zijn de 10 producten die Lotte daar heeft gekocht.

Er lag daar echt van alles mascara's, foundations, lipsticks, nagellak enz. Lotte heeft gekozen voor 3 leuke kleuren nagellak. Een baby roze kleurtje van Fogan cosmetics kleur nummer 11. Lotte heeft ook nog een andere kleur van Fogan cosmetics en dat is een koraal kleurtje dit de kleur nummer 03. En ze heeft ook nog een ander kleurtje van Solo dit is een mintgroen kleurtje en dit is kleur nummer 01. Het zijn 3 leuke pastelkleurtjes. Ze dekken pas echt goed na 3/4 lagen.

Lotte heeft ook nog 2 hele leuke blush kleurtjes gekocht. Ze heeft 1 donker roze/ rode kleur van Fogan cosmetics. Deze is heel erg gepigmenteerd. En ze heeft een roze kleurtje van basic nummer 01. Deze is ook best wel gepigmenteerd.

Er lagen daar ook een aantal foundations. Lotte vond het echt heel goedkoop maar €1,00 voor een foundation dus ze dacht ik haal er maar 2 ik kan ze altijd nog mengen met een andere foundation als de kleur niet goed is. Ze heeft er 2 gehaald van wet n wild.

Ze zag ook nog 2  leuke kleuren lipsticks. 1 oud roze kleurtje van wet n wild dit is de kleur V.I Pink. En een andere roze lipstick van infinity woman. Dit is kleur nummer 01 Pink Tint. De kleuren zijn goed gepigmenteerd maar ze waren te koel voor Lotte.

Als laatste had Lotte nog een concealer gekocht van infinity woman. Dit is kleur nummer 02 Natural.

Beneden dicht bij het podium was er een stand van de Deautybox. Je kon ook kiezen voor een normale box met 5 producten of een verrassing's box met 5 producten. Lotte heeft gekozen voor 2 verrassing's boxen. Zo zien de boxen eruit. 

Als je ze open maakt zag je op het begin een blaadje wat de Deautybox precies is maar die blaadjes had ik al weggegooid. De spullen die zaten in een handig zakje. En de box kun je ook weer gebruiken om andere dingen in te stoppen.
Ik weet niet precies wat er in elke box zat dus ik heb maar 5 producten in 1 box gedaan en de andere 5 in de andere box.

In de eerste box zat een rituals hand crème in, een rode shiseido lipgloss, volume poeder van total volume hair, een shampoo van weleda en een haarserum van schwarzkopf. Deze producten zijn ook heel fijn. 

In de tweede box zat ook een rituals hand crème in deze zat in alle boxen, een donker/ licht paarse oogschaduw in van le fard, een shower gel van eucerin, een body lotion van weleda en een face cream van rain. Alle producten van deze box zijn ook heel handig. 

Beneden stond er ook nog een stand waar je kwasten kon kopen. Lotte kocht een kwast van real techniques. Deze gebruikt Lotte voor de highlighter of om de concealer onder haar ogen aan te setten met poeder.

Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vonden om dit te lezen want de Beautygloss Party is al een aantal weken geleden geweest. Ergens volgende week komt er een extra artikel online waarin ik mijn spullen laat zien die ik gekocht heb op de Beautygloss Party 2015, en als het goed is komt er volgende week zaterdag weer een artikel online van Lotte. Bedankt voor het lezen!

x Anouk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten