25 april 2015

Mijn beauty wishlist

Vandaag voor jullie mijn veel te dure en nooit haalbare beauty wishlist. Oftewel dingen waar ik uren lang reviews van kan lezen en foto's van kan bekijken terwijl ik weet dat ik het nooit allemaal ga krijgen... Kijk mee met mijn wishlist op het gebied van beauty!
Laten we maar beginnen met hét product dat is zo ontzettend graag wil hebben, maar ik het geld niet voor over heb: de Sisly phyto teint expert all-day long flawless skincare foundation. Een hele mond vol maar dan ook absoluut een super mooi product. Het product heeft een super goede dekking en oogt echt heel natuurlijk. Waarom ik hem dan niet koop? De prijs... deze foundation kost maar liefst €95! Als ik iets heel graag wil hebben, dan heb ik daar best wel wat geld voor over, maar zoveel... nee absoluut niet!
 
Dan de oogschaduw die zo ontzettend veel mensen gebruiken als highlighter in de binnenste ooghoek. Hij is super mooi en subtiel en past bij elke look. Wat zou ik toch blij zijn als ik deze eindelijk een keer bemachtigd heb! De prijs valt opzich reuze mee als je kijkt naar hoelang iedereen zegt dat je ermee doet: namelijk €15. Het probleem is alleen dat ik alles behalve in de buurt woon van een mac counter. Dus ik denk dat het nog wel even duurt voor ik deze heb.
 
 
Als je een beetje de populairdere beautyblogs volgt, heb je deze absoluut voorbij zien komen: de Too Faced melted lipsticks. Een soort vloeibare lipstick in een tubetje. Ze zijn enorm populair, omdat zo super lang blijven zitten en echt knallend pigment hebben. Ik zou gaan voor de kleur Peony en Coral. 
En daar is ie dan. De highlighter die iedereen inmiddels kent uit alle reviews en tutorials: Nars albatros. Deze highlighter is zoooo ontzettend mooi en telkens als ik er foto's of video's van zien word ik er weer verliefd op! Deze highlighter geeft zo'n ontzettend mooie glans aan je gezicht en je lijkt op slag stralender en gezonder. Love it!
 
 
Dan een kwast die ik al een hele tijd wil, maar ik betwijfel het nog steeds of ik hem wel moet kopen. Er zijn ontzettend veel mensen die deze gebruiken of hebben gebruikt en ook absoluut niet zonder reden: het effect van de real tecniques expert face brush is super mooi. Ik denk dat als ik hem ooit ga kopen dat ik dat dit jaar op de beautyglossparty ga doen (dat is al volgende week!), maar we zullen zien of ik hem ooit zal kopen.
 
En nog een kwast van real tecniques, namelijk de real tecniques setting brush. Deze kwast is echt dé perfecte kwast voor highlighter. Inmiddels heb ik 2 geliefde highlighters in bezit die ik elke dag gebruik, maar het blijft lastig om het mooi aan te brengen als je daar geen geschikte kwast voor heb, maar ook hier geldt hetzelfde voor als met de expert face brush: ik zie wel op de beautyglossparty of ik hem koop of niet.
 
 
We zijn al bijna aan het eind van mijn lijstje gekomen, maar deze mag ook absoluut niet ontbreken: the microdelivery peel van philosophy. Dit is een product waarmee je dode huidcellen op een chemische manier van je huid van halen. Je hebt hierin 2 stappen en die reageren op elkaar waardoor je een soort van peeling voor thuis hebt. Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels als wel weten, heb ik acne en dan zou dit echt een uitkomst zijn!
 
Dan als laatste, maar zeker niet de minste: de philosophy hope in a jar. Dit is hét bestverkopende product van philosophy en zelfs Oprah Winfrey beschrijft het als een geweldig product! Hope in a jar is een dagcrème zoals die zou moeten zijn: zonder poes pas en met goede verzorgende bestanddelen. Iedereen die het heeft geproebeerd wil eigenlijk nooit meer anders, want het doet precies wat het moet doen. Elke 60 seconden wordt er een potje verkocht... dat zegt denk ik al meer dan genoeg!
 
En dat was het dan: mijn beauty wishlist. Natuurlijk droom ik nog van ontzettend veel andere producten die ik ook super graag zou willen hebben, maar dit zijn toch wel echt dé producten die ik zoooo ontzettend graag wil hebben, maar gewoon weg te duur vind of waarover ik twijfel of het echt zo goed werkt als anderen zeggen. Producten in deze lijst waarvan nog een kans is dat ik ze binnenkort wel zal kopen zijn denk ik de real tecniques kwasten, mac vanilla en hope in a jar.
 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn beauty wishlist te zien. Welke producten zouden jullie nog graag willen hebben en om welke reden zijn die nog niet aanwezig in je stash?
 
Xx Lotte


Geen opmerkingen:

Een reactie posten