11 april 2015

Half jaar bloggen!

Heee allemaal, vandaag bloggen wij precies een half jaar! Kan je het geloven? Wij nog niet echt... En ook al lijkt het misschien niet zo lang, maar het klinkt veel langer dan het voor ons voelt. Wij hebben namelijk het gevoel dat we nog maar net een maandje bezig zijn. In dit artikel vertellen we jullie hoe wij zijn begonnen en wat er het afgelopen half jaar is gebeurt.Het begin
Een aantal jaren geleden had ik (Lotte) voor de lol een blog aangemaakt met een vriendin van mij over nail art, maar na ongeveer 2 of 3 maanden stopten we er alweer mee met gebrek aan inspiratie en gebrek aan tijd omdat wij het niet goed hadden ingeschat. De jaren daarna bleef het in mijn achterhoofd zitten, omdat ook al was dat blog toen heel erg slecht, ik vond het zo ontzettend leuk om te doen. Ik wou graag weer een blog aanmaken, maar wist niet precies hoe ik het moest aanpakken en besloot te vragen of Anouk mee wou doen. Anouk was enthousiast en zo gezegd, zo gedaan: we maakten onze eerste blog aan.


Het aanmaken van de blog
Op een aantal zaterdagmiddagen spraken we af en maakten we onze blog aan. Dit deden wij op webnode.nl. Anouk en ik zijn beide heel perfectionistisch en willen graag alles zoals wij dat in gedachten hebben, dus we kwamen er niet zo gemakkelijk uit als dat we voorspeld hadden. Uiteindelijk was het dan ongeveer zoals wij dat graag wouden en toen konden we eindelijk beginnen. We vonden het allebei super leuk om te doen: foto's maken, artikelen schrijven en producten testen. En omdat wij alles natuurlijk zelf moeten kopen, heb je soms toch het excuus 'kan wel wat zijn om te reviewen voor onze blog' om te gebruiken als je weet dat je het eigenlijk niet nodig hebt, maar toch zo graag zou willen hebben.Verder
En toen? We gingen verder met artikelen maken. We maakten een soort van indeling voor wie wat en wanneer deed en wanneer het gezamenlijk artikel aan de beurt was. Dit ging soepel en gemakkelijk en we waren het er snel over eens: 1x in de week een artikel om de beurt en ongeveer 1x in de maand een gezamenlijk artikel. We kregen er steeds meer plezier in en ontdekte voor ons zelf dingen die heel handig waren om te weten. We zijn nog lang niet professioneel of iets wat daar in de buurt komt, naar ik durf best te zeggen dat wij wel wat verbeteringen hebben gemaakt en daar zijn we heel trots op.


Toekomt
Hoe gaan we verder en wat gaan we in de toekomst doen? Dat is een vraag die we ons zelf vaak stellen. Er zijn een aantal dingen die we heel graag willen doen of waar we benieuwd naar zijn, maar of die dingen ook daadwerkelijk gaan gebeuren, dat zullen we vanzelf zien. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld YouTube. het lijkt ons heel leuk en uitdagend om te proberen, maar we zitten nog over een aantal dingen te twijfelen. Zo willen we er wel genoeg tijd voor hebben, want als we iets willen doen, dan moet het ook zo goed mogelijk gebeuren. Verder moeten we natuurlijk ook kijken naar de kosten en onze privacy. Ik zou het graag willen proberen en wie weet komt er binnenkort wel een video op YouTube en onze blog.


Dan willen we als aller laatste natuurlijk jullie allemaal bedanken die onze blog leest! Het zijn dan misschien niet veel mensen, maar dat maakt absoluut niet uit! Wij zijn heel blij dat er mensen onze blog lezen en leuk vinden! Wij vieren hier nog even een feestje vandaag, haha. Wij hopen dat jullie het leuk vonden en hopelijk lezen jullie volgende week ons nieuwe artikel weer!

We  ♥ you!
Xx Lotte & Anouk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten