22 februari 2015

Tips om te doen in de vakantie

De vakantie is begonnen, de meeste mensen gaan nu op wintersport of gaan ergens ander naartoe op vakantie. Er zijn ook heel veel mensen die thuisblijven en dat is ook wel leuk alleen dan weet je vaak niet wat je moet doen. Daarom geef ik vandaag een paar tips die je kunt doen als je je verveelt in de vakantie.


Tip 1.
Ga lekker winkelen met een vriendin of met je moeder of je zus (of met iemand anders van je familie) maak er gewoon een gezellig dagje van. Ik vindt het vooral leuk om in Almere te winkelen hier zijn super leuke winkeltjes waar je vast goed kan scoren met kleding, sieraden enz.

Tip 2.
Als je geen zin hebt om iets buiten huis te doen kun je ook een high tea houden met een paar vriendinnen van je. Je haalt dan eerst even een paar lekkere dingen in de winkel of je spreekt af met je vriendinnen dat iedereen iets lekkers meeneemt.

Tip 3.
Je kunt ook een dagje naar het zwembad gaan (wel een binnenzwembad want anders is het super koud).

Tip 4.
Maak leuke DIY’s. Dit kun je alleen doen maar ook met meerdere mensen. Maak leuke schilderijtjes voor op je kamer of maak andere leuke spullen die je op je kamer kunt zetten. Of pimp je spullen op. Als je hierop klikt zie je de DIY’s van Lotte en de DIY van mij:
Je kunt ook op Pinterest leuke DIY’s zoeken.

Tip 5.
Ga lekker op de bank liggen en pak je mobiel erbij en kijk lekker leuke filmpjes op je mobiel dit is ook een tip voor als je in de vakantie ziek bent. Ik vindt het altijd wel leuk om filmpjes te kijken. Als je die dag niet van plan bent om weg te gaan hou dan lekker je pyjama aan. Ik kijk heel vaak youtube filmpjes van bekende youtubers.

Tip 6.
Als je je savond’s een keer verveeld kun je naar de bioscoop gaan. Zoek dan een leuke film uit die in de bioscoop draait. Als je geen persoon hebt die je naar de bioscoop kan brengen dan kun je ook een film lenen bij de bibliotheek en kijk je thuis de film of download je een leuke film.

Tip 7.

Je kunt  een meidenmiddag / avond houden,  je kunt dan de nagels lakken van je vriendinnen of jullie doen een gezichtsmasker op en later maken jullie elkaar op. Het wordt vast een leuke meiden avond. Je haalt dan in de  middag even wat lekkers en dan eet je dat lekker erbij op.

Tip 8.

Wat je ook kunt doen in de vakantie is opruimen, je kunt van alles dan opruimen of je kamer of je kast ruim het gewoon eens een keer netjes op het zal vast wel leuk zijn en dan ziet het er ook weer mooi uit.

Tip 9.
Je kunt ook met een paar vriendinnen, vrienden gaan bowlen een middagje, avondje.
  
Tip 10.
Doe met een paar vriendinnen een aantal challenge's bijvoorbeeld de chubby bunny challenge of de baby food challenge je kunt natuurlijk ook andere challenge's doen.

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben, als jullie op vakantie gaan wens ik jullie heel veel plezier. Voor de mensen die thuis blijven wens ik ook een hele fijne vakantie.

x Anouk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten