1 januari 2015

Nieuwe blog!

Heee lieve lezers, gelukkig nieuw jaar! Wij zijn 3 maanden geleden een blog begonnen op webnode, maar we hadden een aantal problemen op webnode. Er vielen namelijk foto’s weg, de tekst was raar en de datums en tijden klopten niet. Wij vonden dit erg vervelend voor ons zelf, maar vooral voor jullie. Wij zijn daarom overgestapt naar blogger.

Wij hebben alle artikelen overgezet naar deze blog en hopen dat jullie snappen waarom. Hopelijk lukt alles op deze blog wel zoals wij dat graag willen, maar voor zover gaat alles goed. Alles blijft gewoon hetzelfde: elk weekend een nieuw artikel en ongeveer 1x in de maand een gezamelijk artikel. Wij proberen om eerst een artikel van Anouk te doen en dan de week daarop van Lotte en zo door, maar het kan af en toe voorkomen dat er van dezelfde persoon 2x achter elkaar een artikel online komt en heel af en toe kan er ook een extra artikel in de week online komen.

 Wij willen jullie heel erg bedanken voor het afgelopen 'jaar' en wensen jullie een heel leuk 2015 en hopen dat jullie onze blog blijven volgen. Voor alle nieuwe lezers op onze blog: leuk dat je onze blog leest en we hopen dat jullie het leuk vinden.
 x Anouk & Lotte


Geen opmerkingen:

Een reactie posten