28 december 2014

Makkelijke nail art


Kerst is voorbij en we gaan bijna het nieuwe jaar in, daarom laat ik jullie vandaag zien hoe je een makkelijke nail art kunt maken voor het nieuwe jaar.


Wat heb je nodig:

Een vijl & hand- nagelcreme.

Basecoat, een donkerblauw nagellakje (Ik gebruik een donkerblauw nagellakje van essence nummer: 147 miss universe), een glitter nagellak met verschillende kleuren glitters (Ik gebruik een nail art special effect topper van essence nummer: 02 circus confetti), een striper gebruik een lichte kleur (Dat is nagellak met een dun kwastje, ik gebruik er een van de action de kleur: French Pink), topcoat.

Als eerste doe je hand- nagelcreme op. Als de hand- nagelcreme is ingetrokken in je huid en je nagels dan ga je met een vijl je nagels vijlen.


Als je nagels mooi zijn gevijld dan doe je basecoat op je nagels. Als je geen basecoat op je nagels doet met donkere kleuren dan gaat de kleur in je nagels zitten. Je laat de basecoat even 5 minuten op je nagels drogen want dan weet je zeker dat je nagels droog zijn.


Nadat je 5 minuten hebt gewacht doe je het eerste laagje over je nagels heen met de donkerblauwe kleur dan wacht je even 10 minuten en dan doe je het volgende laagje over je nagels heen. Als je het tweede laagje op je nagels hebt aangebracht dan wacht je even 20 minuten.


Wanneer de 20 minuten voorbij zijn dan doe je de glitters over je nagels heen, dit laat je ook even 10 minuten drogen.


Als je 10 minuten hebt gewacht dan pak je je striper en dan maak je een 2 op je wijsvinger, een vierkantje op je middelvinger, een 1 op je ringvinger en een 5 op je pink. Daarna pak je je glitternagellak weer en doe je nog een laag glitters over je duim. Dit laat je 10 minuten drogen.


Als laatste doe je nog even topcoat over je nagels en laat je het 20 minuten drogen en dan heb je een super makkelijke nail art op je nagels.

Ik hoop dat jullie deze nail art leuk vonden en als jullie hem na gaan maken stuur ons dan een foto op twitter of facebook. 
We wensen jullie alvast een gelukkig nieuw jaar!
x Anouk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten