1 januari 2017

Goodbye 2016, Welcome 2017

Als eerst: iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! Het is alweer 2017 en dat is ook de reden dat er om 00:00 een artikel online komt op onze blog. 2016 is ontzettend snel gegaan en er is ook ontzettend veel gebeurd. In dit artikel nemen we jullie kort mee door het afgelopen jaar.

Het lijkt wel gisteren dat wij een artikel maakten over dat het alweer 2016 was. Net zoals vorig jaar, logeren we weer bij elkaar tijdens oud en nieuw en maken we dit artikel. We zijn samen op vakantie geweest naar Kroatië en Slovenië, waar we ook een artikel van hebben, en dat was ontzettend leuk. We zijn twee weken geweest en hebben daar heel veel leuke dingen gedaan. Ook zijn we met z'n tweeën een dagje naar Londen geweest, wat ontzettend gaaf was.

2016 was natuurlijk ook het jaar van de laatste Beautygloss party. We gingen, net als vorig jaar, naar Amsterdam en hebben daar lekker de hele middag geshopt en rondgelopen in de Beurs van Berlage.

Ook hebben we zoals elk jaar veel opgepast en veel geshopt. We hebben inmiddels zeven oppasadresjes en zijn daar, zoals velen van jullie al weten, heel druk mee. We vinden het nog steeds ontzettend leuk en we hopen dat we er het komende jaar ook weer veel plezier aan beleven. En wat shoppen betreft, blijven we natuurlijk ook gewoon doorgaan: we gaan volgende week nog weer een dagje shoppen en zo af en toe gewoon het dorp in zal ook gewoon doorgaan het komende jaar.

Individueel hebben we natuurlijk ook wat meegemaakt dit jaar. Lotte is begonnen aan de Pabo, dat haar heel goed bevalt, heeft een aantal reizen gemaakt en heeft veel gefotografeerd met haar nieuwe spiegelreflexcamera. Daarnaast heeft ze gewerkt aan haar goals voor 2016 (zie terugblik goals 2016). 
Anouk heeft het eerste jaar succesvol afgerond, zit nu in het tweede jaar en loopt stage waar ze ontzettend veel plezier aan heeft! Ook heeft ze veel nagedacht over wat ze precies op onze blog wil hebben staan. Natuurlijk buiten dat heeft ze allemaal leuke dingen er omheen gedaan, zoals naar Veed gaan.

Wij hebben een super leuk jaar gehad en hopelijk jullie ook.
Happy New Year en een leuk, gezond en mooi 2017 gewenst!

Anouk & Lotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten