13 september 2015

Tv programma's die ik vroeger keek

Ik zag laatst een artikel staan bij iemand over de tv programma's die ze keek toen ze nog klein was, en toen dacht ik, daar moet ik ook een artikel van maken. De tv programma's die ik zo opnoem hebben jullie vast ook wel gekeken. Laat anders een berichtje achter in de comments als jullie de tv programma's ook hebben gekeken toen je jong was en wat was jullie favoriete tv programma? En kijk je soms nog wel die tv programma's?


Totally spies!
Laat ik beginnen met een tv programma wat ik jaren heb gekeken, dat is Totally spies! Dit programma heb ik zo vaak gekeken. Ik wou altijd Sam zijn want, ik vond haar het mooiste van alle 3. Jaren geleden wou ik altijd die gadgets hebben en vooral de jetpack, omdat ik dan kon vliegen. Ik had bij totally spies 1 favoriete aflevering en dat was als ik me nog goed kan herinneren dat clover hele lange haren kreeg. Ik heb net even opgezocht hoe die aflevering heet en de aflevering heet: De kwaadaardige kapsalon, dat was mijn favoriete aflevering. Natuurlijk waren er ook hele andere leuke afleveringen maar dat is te veel om op te noemen.

Brum.
Vroeger keek ik ook superrrrr vaak Brum, dat is een geel auto'tje en hij ging altijd stiekem naar de grote stad en daar gebeurde van alles, Brum die redde dan altijd alles. Dit vond ik vroeger echt een geweldig tv programma. Af en toe heb ik het liedje in mijn hoofd van Brum, maar ik ken hem niet meer helemaal. 

Knofje.
Dit is echt een van mijn favoriete kinderprogramma's knofje. Dit vond en vind ik zoooo leuk om naar te kijken. Ik kijk dit af en toe nog wel als ik ziek ben, dan denk ik weer aan vroeger en dan word ik er weer super vrolijk van. Alle afleveringen van knofje vind ik super leuk, maar vooral die ene aflevering waar knofje een broertje krijgt. Voor de mensen die knofje niet kennen (ik denk wel dat iedereen dit kent) het gaat over een  meisje met oranje haren en die altijd heel erg ondeugend is. 
Zaai.
Zaai keek ik ook vaak naar. Dit gaat over 2 meisjes die dan op een hek zitten en dan komt postbode Siem er altijd aan, en dan beleven ze bij elke aflevering iets nieuws. Postbode Siemen waarschuwt de meiden altijd maar, ze luisteren meestal niet. 

Winx club.
Dit was vroeger ook een van mijn favoriete programma's. Dit gaat over een groepje meiden die heel veel dingen redden met krachten, maar er zijn ook schurken en die willen juist niet dat hun die dingen redden dus dan gebruiken ze hun krachten. Ik heb vroeger ook nog een paar afleveringen gezien met hele kleine elfjes erbij en die waren zooo schattig. Ik wou met Winx club altijd Flora, Layla en Bloem zijn, en bij de kleine elfjes wou ik altijd Piff en Amore zijn. Ik heb zelfs een keer voor mijn verjaardag een Winx club pop van Bloem gekregen die verschillende liedjes kon zingen en ik heb een keer een Winx club beker gekregen voor mijn verjaardag. Ik was zo'n grote fan van Winx club.

De fabeltjeskrant.
Ik keek ook heel vaak naar de fabeltjeskrant. Dit gaat over een uil die dan elke keer een verhaaltje voorleest uit de fabeltjes krant en dat ging meestal over dieren. Ik kan hier eigenlijk verder niks meer van herinneren, maar ik vond het wel een leuk programma.

Teletubbies.
Ik vond de Teletubbies ook altijd zo leuk, in 1 aflevering gebeurde allemaal leuke dingen. De Teletubbies bestaat uit 4 vrienden van elkaar en ze heten Tinky winky, Dipsy, Lala en Po. En ze hebben allemaal een tv schermpje op hun buik zodat ze bij elke aflevering van Teletubbies een filmpje kunnen kijken van kinderen. Ik wou met de Teletubbies altijd Lala of Po zijn. Wat ik ook zo schattig vond aan de Teletubbies is die zon, daar zat zo'n baby gezichtje in zooo cute! En die stofzuiger van de Teletubbies vond ik ook altijd geniaal.

Dit waren voor nu alle tv programma's die ik vroeger keek. Ik heb nog veel meer tv programma's die ik vroeger keek maar, dat wordt een beetje te veel voor 1 artikel. Ik dacht misschien kan ik dan de andere tv programma's die ik vroeger keek ook een keer maken voor een extra artikel als jullie dat leuk vinden. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Laat in de comments achter wat voor tv programma's jullie vroeger keken en wat je favoriete tv programma's daar van zijn en wie jullie vroeger altijd wouden zijn als je naar dat tv programma keek.
x Anouk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten