21 maart 2015

Dingen die wij samen graag nog een keer zouden willen doen

We waren laatst aan het praten met z'n tweeën en kwamen op het volgende: de dingen die we graag nog een keer samen zouden doen en dit delen we graag met jullie! Dus vandaag een gezamenlijk artikel en misschien kunnen jullie er ook wat leuke dingen uit halen om zelf bijvoorbeeld ook een keer te doen.
 
Vakantie
Het eerste wat wij sowieso nog een keer samen gaan doen, is samen op vakantie. En dan niet met ouders of andere vriendinnen, maar gewoon met z'n tweeën. Jullie weten misschien wel dat Anouk dit jaar met mij op zomervakantie gaat en dat is natuurlijk al heel leuk, maar echt een keer met z'n tweeën, dat zouden we echt nog een keer willen.
 
YouTube
Dit is de eerste keer dat we dit melden op ons blog, maar iets wat we misschien ook erbij willen gaan doen is filmpjes maken op YouTube en als we dit dan ook gaan doen, komen deze natuurlijk ook op ons blog. Heel misschien willen we binnenkort al onze eerste video maken, maar we kunnen dit niet met zekerheid zeggen. Laat even in de comments achter of jullie dit leuk zouden vinden en ook wat voor een video's jullie graag zouden willen zien.

Nog heel lang bloggen
Dit klinkt misschien logisch, maar we vinden het heel leuk om te bloggen en zijn er ook nog lang niet klaar mee, maar je weet maar nooit wanneer je nog we tijd genoeg hebben. We hebben natuurlijk allebei school en dat kost vaak veel tijd. We proberen zo lang mogelijk door te gaan en hopelijk blijven jullie het ook leuk vinden, want wij vinden het wel heel leuk!

Op elkaars bruiloft komen
Dit klinkt misschien raar en ver gezocht, want we zijn immers nog maar 15 en 16, maar we bedoelen hiermee te zeggen dat we hopen dat we nog heel lang vriendinnen blijven en elkaar bij wijze van spreken later opzoeken in het bejaarde tehuis en op elkaars kinderen passen. Kortom we willen nog heel lang contact houden.
 
Beautyglossparty
Dit is iets wat jullie al een aantal keer voorbij hebben zien komen en als jullie ons al een tijdje volgen weten jullie dat dit iets is wat binnenkort ook uit gaat komen. Wij gaan namelijk op zondag 3 mei naar de beautyglossparty en wij hebben er echt super veel zin in! En aangezien dit nog niet is gebeurt en we dit al heel lang willen, vonden wij dat ook dit wel in dit artikel moest.

Tienertour
Voor de mensen die niet weten wat dit is: het is eigenlijk een kaart die je kan kopen en daarmee kan je dan vervolgens 3 dagen achterelkaar de hele dag met de trein reizen. Zo kun je bijvoorbeeld de 1e dag naar Amsterdam en Zaandam om te shoppen, de 2e dag naar het strand met mooi weer en de 3e dag pretpark of bioscoop. Je kan dan tussen de dagen door overnachten in een hotel, maar als je het zo goedkoop mogelijk wilt houden kan je natuurlijk ook gewoon weer de trein naar huis nemen, want je kan immers toch de hele dag gratis reizen. 

Skydiven
Dit is iets wat ons gewoon heel leuk lijkt om te doen. Je krijgt zo'n super 'mooi' pakje aan en gaat staan in een kabine. Daarna wordt je als het ware de lucht in gezogen en dan kan je rond vliegen als het ware. Ons lijkt dit echt heel leuk om dit nog een keer te ervaren, ook omdat we niet zouden willen parachutespringen of bungeejumpen en zo heb je toch een beetje dat 'vlieggevoel'.

1 minuut gratis shoppen
Oke, dit is misschien een beetje onrealistisch, omdat de kans dat je dit ooit kan doen heel klein is, maar toch. We zien het al zo voor ons: we pakken allebei een winkelmandje en rennen door de winkel, die we van te voren natuurlijk al helemaal uitgestippeld hebben en vervolgens pakken we alles wat we kunnen pakken en lopen met een heel vrolijk en vermoeid gezicht de winkel weer uit, haha.

Dit waren 8 dingen die wij nog heel graag samen zouden willen doen. We vonden het erg leuk om hierover na te denken en het is zeker aan te raden om ook een keer met je vriendin samen te doen. Als jullie dit doen, laat dan zeker de dingen die jullie bedacht hebben achter in de comments hier beneden tag ons in een tweet met jullie bucket list. We hopen dat jullie het leuk vonden en bedankt voor het lezen.
x Anouk en Lotte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten